日本大片免aaa费观看视频,国产淫语对白在线视频,黄色一级影片,国产在线观看黄色,国产欧美一区二区三区鸳鸯浴,一级国产黄色片,亚洲成人一级

小升初英語模擬習(xí)題

時間:2021-06-13 17:31:52 試題 我要投稿

小升初英語模擬習(xí)題

  一、單項(xiàng)選擇

小升初英語模擬習(xí)題

  1. The twin brothers look __________, but they are in different __________.

  A. the same; class B. same; classes

  C. different; class D. the same; classes

  2--- __________ Mr. Wang have lunch at school yesterday?

  ---Yes. He often __________ lunch at school.

  A. Does; have B. Do; have C. Does; has D. Did; has

  3. I‘m 13 years old and Tony is 14. So __________.

  A. he’s younger than me B. I‘m older than him

  C. he’s one year older than me D. I‘m as old as him

  4. __________ Mary’s mother, this woman or that woman?

  A. Who B. Who‘s C. Whose D. What’s

  5. Shall we go to the music room? I want __________ the piano.

  A. play B. see C. to buy D. to play

  二、閱讀理解

  For several years, Americans have enjoyed teleshopping watching TV and buying things by phone. Now teleshopping is starting in Europe. In a number of European countries, people can turn on their TVs and shop for clothes, jewelry, food, toys, and many other things.

  Teleshopping is becoming popular in Sweden, for example. The biggest Swedish company sells different kinds of things on TV in 15 European countries, and in one year it made $100 million. In France there are two teleshopping channels, and the French spend about $20 million a year to buy things through those channels.

  In Germany, until last year teleshopping was only possible on one channel for 1 hour every day. Then the government allowed more telepshopping. Other channels can open for telebusiness, including the largest American teleshopping company and a 24-h(huán)our teleshopping company. German businesses are hoping this new teleshopping will help them sell more things.

  Some people like teleshopping because it allows them to do their shopping without leaving thei***omes. With all the problems of traffic in the cities, this is an important reason. But at the same time, other Europeans do not like this new way of shopping. They call teleshopping junk(垃圾)on the air. Many Europeans usually worry about the quality of the things for sale on TV. Good quality is important to them, and they believe they cannot be sure about the quailty of the things on TV.

  The need fo***igh quality means that European teleshopping companies will have to be different from the American companies. They will have to be more careful about the quality of the things they sell. They will also have to work harder to sell things that the buyers cannot touch or see in person.

  1. Teleshopping is_____ in Europe.

  A.not popular B.growing

  C.not possible D.cheap

  2. People like teleshopping because it is_____.

  A. American B. cheaper

  C. easier D. more popular

  3. Some Europeans don‘t like teleshopping because they_____ .

  A.don’t like to buy things

  B.don‘t watch TV

  C.believe the things sold on TV are expensive

  D.think the things sold on TV are bad quality

  4. In Germany, teleshopping may_____ .

  A.help businessmen get more money

  B.keep the shops open longer

  C.have fewer buyers

  D.bring better TV programmes

  5. The best title of this passage is_____ .

  A. American Teleshopping

  B.Teleshopping Companies

  C.Teleshopping in Europe

  D.Teleshopping - Junk on the Air

  答案

  一、單項(xiàng)選擇

  1. D 解析:look the same是看起來一樣的意思。但是他們在不同的`班級,所以不止一個班級,應(yīng)該用復(fù)數(shù)。

  2.D 解析:第一句中的Yesterday標(biāo)志應(yīng)該用一般過去時,第二句中的often標(biāo)志要用一般將來時。

  3. C 解析:C選項(xiàng)的意思是他比我年長一歲。

  4.B 解析: who’s是who is的縮寫,表示誰是。。。

  5. D 解析:want to do sth表示想要做某事。且句中說的是music room,音樂室應(yīng)該是彈琴而不是買鋼琴。

  二、閱讀理解

  1. B 解析:從第二段第一句可以看出,teleshopping正在變流行,所以應(yīng)該是growing,正在成長。

  2. C 解析:從第四段第一行可以看出答案,喜歡電視購物是因?yàn)榭梢圆怀鲩T就買到東西,比較方便。。

  3. D 解析:從第四段第四行可以看出,人們擔(dān)心電視上賣的商品的質(zhì)量。、

  4. A 解析:從第三段最后一行可以得出答案。

  5. C 解析:本文先講到電視購物在美國流行了很久,然后介紹了其在歐洲的發(fā)展。包括在各國的發(fā)展情況以及顧客的擔(dān)心等。

【小升初英語模擬習(xí)題】相關(guān)文章:

小升初英語綜合模擬練習(xí)題06-12

小升初數(shù)學(xué)模擬模擬練習(xí)題06-23

小升初數(shù)學(xué)練習(xí)題模擬06-23

小升初英語精選模擬試題04-26

小升初英語的模擬試題04-21

小升初英語模擬試題04-05

小升初的英語模擬試題04-12

2017年小升初英語模擬練習(xí)題06-12

小升初英語習(xí)題及答案06-29

康马县| 宾阳县| 泗水县| 共和县| 海伦市| 车险| 深州市| 双辽市| 巩留县| 河南省| 遂宁市| 安宁市| 灵山县| 霍林郭勒市| 美姑县| 中山市| 当阳市| 淮北市| 肃宁县| 城口县| 工布江达县| 治多县| 满城县| 色达县| 科尔| 河东区| 锦州市| 东辽县| 西盟| 赞皇县| 米林县| 石门县| 库尔勒市| 阿拉善盟| 深泽县| 长汀县| 陆川县| 二连浩特市| 磐石市| 柯坪县| 昭苏县|