日本大片免aaa费观看视频,国产淫语对白在线视频,黄色一级影片,国产在线观看黄色,国产欧美一区二区三区鸳鸯浴,一级国产黄色片,亚洲成人一级

Unit 6 Going west 備課資料§3.4用動(dòng)詞的適當(dāng)形式填空(人教版高三英語上冊(cè)教案教學(xué)設(shè)計(jì))

發(fā)布時(shí)間:2017-10-28 編輯:互聯(lián)網(wǎng) 手機(jī)版

1.My friends did what they could (help) me out when I was in difficulty.

答案:to help

2.Don’t be discouraged. (take) things as they are and you’ll enjoy every day of your life.

答案:Take

3.They didn’t like my suggestion that we (share) the cost of the trip.

答案:share

4.Professor Wang once (work) in Africa with wild animals for eight years.

答案:worked

5.-I ran my car into a tree yesterday.

-I suppose you (drive) too fast.

答案:were driving

6.Before they reached the house,a new wave came, (sweep) down trees and brought down some walls.

答案:swept

7.I lost my way in complete darkness and, (make) matters worse,it began to pour.

答案:to make

8. (produce) different kinds of pianos,the factory is sure they can satisfy people’s needs.

答案:Having produced

9.He (play) football with other boys when he should have been doing his homework.

答案:was playing

10.He kept looking at her, (wonder) whether he had seen her somewhere.

答案:wondering

柳江县| 额尔古纳市| 高要市| 开平市| 察隅县| 临城县| 茌平县| 陆良县| 大冶市| 沂南县| 华阴市| 沙洋县| 宝鸡市| 扶沟县| 尉犁县| 大竹县| 福海县| 柘城县| 九江县| 喀喇沁旗| 浦城县| 廉江市| 桐柏县| 琼中| 台山市| 淳化县| 中江县| 南投市| 桐柏县| 鲁甸县| 额济纳旗| 乌鲁木齐县| 南靖县| 前郭尔| 霸州市| 临海市| 敦煌市| 仁怀市| 洛扎县| 夏津县| 霸州市|